Vikapäivystys 24/7

Asiakaspalvelu

Energia omissa käsissä

Saarijärven Kaukolämpö Oy tuottaa ja toimittaa kaukolämpöä luotettavasti ja kustannustehokkaasti lähienergiaa hyödyntäen – ympäristöä ja turvallisuutta unohtamatta. Saarijärven Kaukolämpö Oy on vakaa, kannattava ja kehittyvä yhteistyökumppani.

Saarijarven-Kaukolämpö-Hero-1

Kaukolämpö on toimintavarma ja asiakkaalle huoleton.

Huolehdimme lämmöntuotannosta sekä tuotantolaitosten ja verkoston toiminnasta 24/7.

TUOMO VILKKILÄ | TOIMITUSJOHTAJA

Asiakkaalle

Vikapäivystyksemme palvelee 24/7 ja takaamme toimintamme jatkuvuuden pitämällä huolta lämpölaitoksistamme ja kaukolämpöverkostostamme. Saarijärven Kaukolämmön perusmaksut perustuvat mitattuun tietoon, joten maksut ovat tasapuoliset kaikille asiakkaillemme. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen myös koko maan keskiarvoihin verrattuna.

Liittyminen ja sopimusehdot

Jos mietit kaukolämmön hankkimista, ota meihin yhteyttä. Selvitämme, onko kotisi mahdollista liittää Saarijärven Kaukolämpö Oy:n kaukolämpöverkkoon. Kaukolämpöä saa olemassa olevan verkoston vaikutusalueella. Mikäli kysyntää on riittävästi, laajennamme verkostoamme myös uusille alueille.

Muuttajalle

Kaukolämmön liittymissopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä. Kaukolämpöliittymän siirtämisestä tulee aina tehdä erillinen luovutuskirjasopimus, jonka lämmönmyyjä hyväksyy.

Kunnostamme Saarijärven kaukolämpöverkostoa säännöllisesti, ja toisinaan kunnostustyöt aiheuttavat katkoksia kaukolämmön jakelussa. Näistä katkoksista tiedotamme asiakkaillemme tekstiviestillä.

Vuonna 2022 asiakkaamme antoivat kaukolämmön palvelun arvosanaksi
9,1

KOKEMUS KAUKOLÄMMÖSTÄ | ASTEIKKO 4–10

PITÄJÄN OMA LÄMMÖNTUOTTAJA

5 lämpökeskusta, 201 asiakasta ja noin 24,3 km kaukolämpöverkkoa.

Toimitamme edullista kaukolämpöä asukkaiden ja yritysten hyväksi Saarijärvellä

Liittymällä kaukolämpöön, saat kotimaisista polttoaineista valmistettua kaukolämpöä. Kaukolämpö on toimintavarma, työllistävä, kilpailukykyinen ja kompakti lämmitysmuoto.

Kaukolämpö on toimintavarma ja kustannustehokas ratkaisu

Asiakkaan käyttämä lämpö laskutetaan kuukausittain ja laskutus perustuu edellisen kuukauden toteutuneeseen etäluettavilla lämpömäärämittareilla mitatun kulutuksen mukaan.

Vaihda öljylämmitys kaukolämpöön edullisesti

Mikäli asut ympärivuotisesti omakoti- tai paritalossa ja käytät öljyä lämmitykseen, voit halutessasi siirtyä ympäristöystävällisempään ja toimitusvarmaan kaukolämpöön edullisesti.

KAUKOLÄMPÖTUOTANTO

Me Saarijärven Kaukolämmöllä haluamme olla turvaamassa energiatehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä asiakkaillemme.

Tulevaisuudessa tarjoamme asiakkaillemme yhä räätälöidympiä palveluita älyteknologian ja älykkään mittariston avulla.

Kaukolämmön tuottaminen ympäristöystävällisesti ja korkealla hyötysuhteella on ydintoimintaamme. Lisäksi olemme aktiivisesti mukana Saarijärven alueen energiaratkaisujen kehittämisyhteistyössä. Tavoitteenamme on vahvistaa erilaisten uusiutuvien energiamuotojen käyttöä ja toimia energiaratkaisujen asiantuntijakumppanina alueella.

Noin puolet Saarijärven kaukolämmöstä tuotetaan edelleen keskustan vuonna 1988 käyttöön otetussa KPA-voimalaitoksessa. Eurofins laboratorion tekemien päästömittausten mukaan lämpölaitostemme savukaasujen hiukkaspitoisuudet alittavat reilusti päästöraja-arvon.

HISTORIA

Pitäjän oma lämmöntuottaja ja yksi alansa pioneereista jo vuodesta 1961 lähtien

Saarijärven Kaukolämpö Oy:n perustamisen ajoittuminen vuoteen 1960 oli vakaa ja tarkkaan harkittu toimi. Tuolloinen kaukolämpöhanke maaseutukirkonkylässä oli hyvin ennakkoluuloton ja rohkea. Vastaavankokoisissa taajamissa tai kirkonkylissä ei aikaisemmin oltu uskaltauduttu ryhtyä samanlaisiin hankkeisiin.