Vikapäivystys 24/7

Asiakaspalvelu

Saarijärven kaukolämpö

Hinnasto ja laskutus

Kaukolämmön laskutusväli on yhden kuukauden mittainen kaikilla asiakkaillamme. Voit halutessasi valita joko paperilaskun, e-laskun tai sähköpostilaskun. Laskutustietojen hallinta onnistuu näppärimmin sähköisessä asiointipalvelussamme.

Saarijärven Kaukolämmön perusmaksut pohjautuvat mitattuun tietoon, joten ne ovat tasapuoliset kaikille asiakkaillemme. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen myös koko maan keskiarvoihin verrattuna.

Ostolaskujen laskutusosoitteet löydät alempaa tältä sivulta.

Kaukolämmön kokonaishinta muodostuu perusmaksusta ja energiamaksusta

Kaukolämpöasiakkaana maksat lämmön toimitussopimuksen sopimustehoon perustuvaa tehomaksua eli perusmaksua ja käyttämääsi lämpöenergiamäärään perustuvaa energiamaksua. Kuukausittaiselta laskultasi näet perusmaksun ja energiamaksun summat eriteltynä omille laskuriveilleen.

Energiamaksun laskutus perustuu aina edellisen kuukauden toteutuneeseen kulutukseen, jonka mittaamme etäluettavilla lämpömäärämittareilla.

Jäikö jokin edellisen kuun lämpölaskussa mietityttämään?

Kiinteistökohtaisen laskuarkiston löydät sähköisestä asiointipalvelustamme, jossa voit myös seurata lämmönkulutustasi, tarkastella kulutustietojen historiadataa, muuttaa yhteystietojasi ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Laskutustiedot

Ostolaskut

Saarijärven Kaukolämpö Oy (Y: 0176940-1)

 

Verkkolaskutusosoite:

Saarijärven Kaukolämpö Oy

Verkkolaskuosoite: 003701769401

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkostosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta, mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle

 

Paperilaskutusosoite:

Saarijärven Kaukolämpö Oy

01769401

PL 100

800200 Kollektor Scan

 

Sähköpostilaskutusosoite:

01769401@scan.netvisor.fi

liitetiedoston formaatti: PDF

Näin liityt Saarijärven Kaukolämmön asiakkaaksi

1

Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

2

Voit valita joko avaimet käteen -ratkaisun tai osaratkaisun, jolloin vastaat itse mm. kiinteistön sisälle tulevista lvi-tarvikkeista.

3

Laskemme sinulle tarjouksen tarpeidesi mukaisesti.

4

Jos päätät ottaa meiltä kaukolämpöliittymän, sovitaan verkkoon kytkemisen aikataulu.

Tyypillisesti toimitusaikamme on noin 1 kk, vuodenajasta riippuen. Pääsääntöisesti uutta verkostoa rakennetaan sulan maan aikana (huhtikuusta lokakuuhun).