Vikapäivystys 24/7

Jäteveden päivystys

Paikallinen vesihuoltoyhtiö

Saarijärven Vesihuolto Oy on johtava, puhdasta vettä tuottava sekä verkostoja rakennuttava ja ylläpitävä yritys Saarijärven kaupungin alueella. Vastaamme lähes koko alueen veden tuotannosta, myynnistä ja jakelusta. Lisäksi yhtiöllä on jätevesitoimintaa Tarvaalan ja Lanneveden alueilla.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat mielellään verkostoon liittymisessä sekä vesihuoltopalveluiden käyttöönotossa.

Turvaamme toiminta-alueen asiakkaille edellytykset terveeseen elämään.

Huolehdimme puhtaan veden tuotannosta, myynnistä ja jakelusta.

TUOMO VILKKILÄ | TOIMITUSJOHTAJA

Asiakkaalle

Hyvälaatuisen pohjaveden toimittaminen asiakkaillemme on tärkein tehtävämme. Toimintamme keskiössä on edullisen vedenjakelun turvaaminen kaikissa olosuhteissa. Kunnioitamme ympäristöarvoja, huomioimme eri sidosryhmät ja keskitymme asiakaslähtöiseen palveluun.

Mittarilukema

Vesimittarin lukemaa tarkkailemalla vältät ikävät yllätykset. Voit lähettää vesimittarilukemasi luotettavasti online-palvelumme kautta ilman erillistä kirjautumista tai rekisteröitymistä.

Vesinäytteet

Saarijärvellä vesi on pohjavettä, joten se on erittäin laadukasta. Toimittamaamme talousvettä valvotaan säännöllisesti sekä kunnan terveydensuojeluviranomaisen taholta että laitoksen omassa käytönvalvonnassa.

Kunnostamme Saarijärven vesijohtoverkkoa säännöllisesti, ja toisinaan kunnostustyöt aiheuttavat katkoksia veden jakelussa. Näistä katkoksista tiedotamme asiakkaillemme tekstiviestillä. Jos puhelinnumerosi on julkinen, saamme sen suoraan operaattoriltasi ja saat tekstiviestitiedotteet ilman erillisiä toimenpiteitä.

Veden merkitys on suuri jokapäiväisessä elämässämme. Oikein toteutettu vesihuoltojärjestely luo viihtyvyyttä ja on terveyden perusedellytys.

Tuomo Vilkkilä | Toimitusjohtaja

Puhdasta pohjavettä

Saarijärveläistä vettä edullisesti ja toimitusvarmasti

Saarijärven Vesihuolto tarjoaa puhdasta saarijärveläistä pohjavettä edullisesti ja toimitusvarmasti alueen asukkaiden ja yritysten hyväksi. Terveellisen juomaveden toimittaminen Saarijärven alueelle on yrityksemme tärkein tehtävä. Vuoden 2022 alusta lähtien vastaamme vesihuolto-osuuskuntien liiketoimintakauppojen myötä myös jätevesihuollosta muutamilla haja-asutusalueilla.

Talousveden myyntihintamme on noin kolmanneksen edullisempi verrattuna Suomessa keskimäärin. Osaava henkilöstömme ja yhtiömme selkeä strategia takaavat katkeamattoman vedenjakelun ja toimintamme jatkuvuuden.

Asiakkaitamme ovat lähes kaikki Saarijärven keskusta-alueen kiinteistöt sekä suurin osa taajaman asukkaista. Talousveden jakelualue ulottuu Saarijärven keskustaajaman lisäksi pohjoisessa Kolkanlahteen, etelässä Lannevedelle ja idässä Linnan kylään. Toiminta-alueen ulkopuolella sijaitsevan kiinteistön liittymismahdollisuus tarkastellaan aina tapauskohtaisesti.

Saarijärven Vesi ja Viemäri Oy perustettiin 26. tammikuuta vuonna 1947 ja se oli Pohjanmaata lukuun ottamatta yksi Suomen ensimmäisistä vesilaitoksista.

Online-palvelut helpottavat asiointia

Online-palvelun ansiosta voit asioida kanssamme juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii - ajasta ja paikasta riippumatta.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit tarkkailla vedenkulutustasi, muuttaa yhteystietojasi, selata laskuarkistoa ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Vesimittarilukeman ilmoittaminen onnistuu helposti myös ilman erillistä kirjautumista.

Online-palvelu on avoinna 24/7 ja voit käyttää palvelua kaikilla internet-yhteydellä varustetuilla laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella.

Aurinkosähkövoimalat

Saarijärven Vesihuollolla on kolme aurinkosähkövoimalaa, joista kaksi toimii vedenottamoiden yhteydessä ja yksi toimistohallilla.

Aurinkovoimala on uusiutuvan energian lähde, joka tuottaa sähköä auringonvalosta. Se koostuu aurinkopaneeleista, jotka muuntavat auringonvalon suoraan sähköksi. Aurinkovoimala on ympäristöystävällinen ja kestävä energianlähde, koska se ei tuota päästöjä ja sen käyttöikä on pitkä.

Puhdasta juomavettä Saarijärven harjuista yli 70 vuoden ajan

Saarijärven Vesihuollolla on pitkät perinteet

Saarijärven Vesi ja Viemäri Oy perustettiin jo vuonna 1947. Saarijärven seudun vesilaitoksen perustamiselle vahvana kimmokkeena oli veden laatu. Ennen järjestettyä vesihuoltoa asukkaiden vedenottopaikkoja ovat olleet järvet, kiinteistöjen omat kaivot ja muutamat luonnonlähteet.

Yhtiön nimi muutettiin Saarijärven Vesihuolto Oy:ksi vuonna 1968, kun viemäriverkosto siirtyi Saarijärven kunnalle ja yritys keskittyi puhtaan veden jakeluun.