Vikapäivystys 24/7

Jäteveden päivystys

Saarijärven Vesihuolto

Hinnasto ja laskutus

Saarijärven Vesihuollon hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen. Vuonna 2023 talousveden myyntihinta on 1,61 €/m³ (sis. alv 24 %), mikä on noin kolmanneksen edullisempi verrattuna Suomessa keskimäärin. Vedenottamoiden ja vesijakeluverkoston kunnossapitotöitä ennakoimalla voimme taata kohtuullisen hinnoittelun myös tulevaisuudessa.

Vesihuollon laskutus tapahtuu kolmen kuukauden sykleissä eli saat vuoden aikana yhteensä neljä laskua.

Voit halutessasi valita joko paperilaskun, e-laskun tai sähköpostilaskun. Laskutustietojen hallinta onnistuu näppärimmin sähköisessä asiointipalvelussamme.

Liittymismaksua peritään kaikilta uusilta liittyjiltä ja se perustuu rakennettavaan kerrosalaan. Lue lisää liittymisestä ja tutustu sopimusehtoihimme.

Hinnasto

Veden hinta

Talousvesimaksu 1,49 €/m3 (alv. 24 %)

Liittymismaksu

9,16 €/m2 (alv 24 %)

Veden hinta muodostuu vesimaksusta ja perusmaksusta

Saarijärven Vesihuollon asiakkaana vesilaskusi koostuu veden kulutuksen mukaisesta käyttömaksusta eli vesimaksusta sekä perusmaksusta, joita laskutetaan vuosikulutusarvion perusteella kumpiakin ¼ per lasku.

Veden käyttömaksu on tällä hetkellä verollisena 1,49 €/m³ ja sillä katetaan vesilaitoksen vuotuisia käyttökustannuksia.

Perusmaksut ovat kiinteistökohtaisia, vuosittain kiinteitä maksuja, jotka määräytyvät kiinteistötyypin perusteella. Perusmaksuilla katetaan veden tuotannon ja jakelun kiinteäluontoisia ylläpitokustannuksia, jotka ovat riippumattomia veden kulutuksesta.

Perusmaksua peritään, mikäli kiinteistöä ei ole pysyvästi irrotettu vesihuollon verkosta.

Jäikö jokin vesilaskussa mietityttämään?

Saarijärven Vesihuollon online-palvelussa voit tarkastella laskuarkistoasi, veden kulutusta sekä ottaa helposti yhteyttä asiakaspalveluumme. Online-palvelut ovat käytössä 24/7 ja voit käyttää palvelua kaikilla internet-yhteydellä varustetuilla laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella.

Tasauslasku ei pääse yllättämään, kun seuraat veden kulutusta läpi vuoden

Saarijärven Vesihuollon asiakkaana saat vuoden aikana yhteensä neljä laskua. Ensimmäiset kolme laskua ovat arviolaskuja eli laskutamme vedenkäytöstä arvioidun kulutuksen mukaan. Neljäs lasku on loppuvuodesta lähetettävä tasauslasku, jota varten tarvitsemme kiinteistökohtaisen vesimittarin lukeman. Kun seuraat vedenkulutustasi ympäri vuoden ja vertaat sitä vuosikulutusarvioon aika ajoin, vältät yllätykset loppuvuoden tasauslaskussa.

Pyydämme kaikkia asiakkaitamme tarkastamaan kiinteistökohtaisen vesimittarilukeman marraskuussa. Voit ilmoittaa mittarilukeman ja seurata vedenkulutustasi helposti online-palvelussamme. Kun käytät vettä säästeliäästi, säästät myös vesimaksuissa.

Liittymismaksu ja lisäliittymismaksu

Liittymismaksua peritään kaikilta uusilta liittyjiltä ja se perustuu rakennettavaan kerrosalaan. Liittymismaksu sisältää vesihuollon toiminta-alueilla runkojohdon ja osoitetun liittymispisteen välisen osuuden. Liittymispiste on yleensä tontin rajalla. Liittymismaksu peritään myös rakennuksen laajennuksesta.

Liittyjä vastaa kaikissa liittymissä tonttijohtojen rakennuskustannuksista kiinteistöltä osoitettuun liittymispisteeseen. Liittyjältä veloitetaan liittymismaksu sekä liittymän rakentamisesta aiheutuvat kustannukset.

Tarkemmat tiedot kiinteistön liittymismaksuista ja liittämisestä vesihuoltoverkostoon saat Saarijärven Vesihuollon toimistolta. Kannattaa tutustua myös sopimusehtoihimme.

Laskutusosoitteet

Verkkolaskut

Saarijärven Vesihuolto Oy, 0176951-6

Verkkolaskuosoite: 003701769516

Operaattori: Maventa (003721291126)

Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta, mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

 

Sähköpostilaskut

Sähköpostilaskun osoite:

01769516@scan.netvisor.fi

* Laskut omina PDF-muotoisina liitetiedostoina

 

Paperilaskut

Saarijärven Vesihuolto Oy

01769516

PL 100

80020 Kollektor Scan

Näin liityt Saarijärven vesijohtoverkkoon

1

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä suoraan liittymishakemus verkkosivuillamme.

2

Kun meillä on riittävät pohjatiedot liitettävästä kiinteistöstä, laskemme sinulle tarjouksen.

Tarjouksessa määrittelemme vastuut ja se sisältää arvion myös asiakkaalle kuuluvista rakennuskustannuksista, joita ovat mm. kiinteistö/tonttijohdon liittäminen ja vieminen talon sisälle sekä siihen liittyvät kaivuutyöt.

3

Jos päätät liittyä vesijohtoverkostoon, teemme vesiliittymissopimuksen ja aikataulutamme liittymisen käytännön työt yhdessä kanssasi.