Vikapäivystys 24/7

Jäteveden päivystys

Mittarilukema

Vesimittarin lukemaa tarkkailemalla vältät ikävät yllätykset

Vesimittarilukeman seuraaminen aika ajoin kannattaa. Jos lukema äkillisesti nousee, saattaa jossain olla huomaamaton vuoto - esimerkiksi tiputtava hana, jota ei arjessa säännöllisesti käytä. Mittarilukemaa ja vuosikulutusarvioita seuraamalla vältät myös mahdolliset yllätykset tasauslaskutuksessa.

Pyydämme kaikkia asiakkaitamme tarkastamaan kiinteistökohtaisen vesimittarilukeman marraskuussa. Voit ilmoittaa lukeman kätevästi online-palvelussamme.

Ilmoita mittarilukeman tiedot helposti online-palvelussa

Voit lähettää vesimittarilukemasi luotettavasti online-palvelumme kautta ilman erillistä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Riittää, että tunnistaudut palveluun mittarinumeron ja kulutuspisteen tunnuksen perusteella. Löydät nämä tiedot viimeisimmältä vesilaskulta tai itseluentalomakkeesta, jonka lähetämme sinulle kerran vuodessa.

Vesimittarin asentaminen - kuka ja miten?

Vesimittarin asennuksen suorittaa Saarijärven Vesihuolto Oy.

Mittari asennetaan talon tekniseen tilaan, jossa on oltava erillinen paikka vesimittarille. Näin asennus- ja huoltotyöt sekä mittarinluku voidaan suorittaa ongelmitta.

Kesämökeiltä vaadimme erillisen maan alle asennettavan mittarikaivon, jossa vesimittari pysyy talvellakin sulana. Kaivosta on tarvittaessa hyötyä myös mökin vesijohtoverkoston tyhjennyksessä.

Kiinteistön vesimittarin toimintakunnosta huolehtiminen on aina asiakkaan vastuulla. Jos epäilet, ettei vesimittarisi toimi kuten pitää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asian tutkimiseksi.