Vikapäivystys 24/7

Jäteveden päivystys

12.3.2019

Haemme vesihuoltoasentajaa vakinaiseen työsuhteeseen

Saarijärven Vesihuolto Oy hakee vesihuoltoasentajaa

Vesihuoltoasentajan pääasialliset työtehtävät ovat vesijohtoverkoston rakentamis- ja kunnossapitotöiden suunnittelu, ohjaus ja toteuttaminen yhtiön toiminta-alueella. Lisäksi tehtäviin kuuluvat vedenottamoiden yllä- ja kunnossapitotyöt, uusien vesiliittymien rakentaminen, vesimittareiden vaihtaminen sekä varallaolopäivystys Saarijärven Vesihuollon ja Kaukolämmön toiminnoissa.

Edellytämme LVI-asentajan ammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa tutkintoa, suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäistä, vastuuntuntoista ja positiivista asennetta työhön ja atk-taitoja. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vesihuoltolaitoksessa sekä tietämystä jätevesihuollosta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja yhteistyökykyä.

Tehtävän palkkaus määräytyy kuukausipalkkaisten KVTES:n mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen vakinaisen työsuhteen ammattitaitoisessa työympäristössä. Olemme myös valmiita panostamaan sinun ammattitaitoosi jatkossakin.

Työsuhde alkaa aikaisintaan 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tuomo Vilkkilä, puh. 0400 581 627. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 12.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tuomo.vilkkila@saaveka.fi